Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Fietsplan

Een fiets via een fietsplan of werkkostenregeling (WKR) kopen

Bij Tweewielercentrum De Drait kunt u gebruik maken van een fietsplan of de WKR bij aankoop van uw fiets en zo profiteren van belastingvoordeel. Uw werkgever bepaalt welk bedrag u mag uitgeven aan een nieuwe fiets en volgens welke regeling. Als de fiets die u uitzoekt meer kost dan de WKR of het fietsplan toestaat, dan betaalt u zelf de meerprijs.
 

Betalen via een fietsplan of de WKR?

Tweewielercentrum de Drait biedt 3 mogelijkheden om uw nieuwe fiets met een fietsplan of WKR te betalen:

1: Zelf betalen en factuur inleveren bij uw werkgever.
U bestelt en betaalt de fiets bij Tweewielercentrum De Drait. U profiteert dan ook van eventuele kortingen die wij u kunnen bieden. De factuur levert u in bij uw werkgever in. De werkgever verrekent de fiets en het belastingvoordeel tot het afgesproken bedrag. Als het bedrag van de fiets boven het WKR-budget uitkomt, dan levert u dat geen belastingvoordeel op. Het is van belang dat de betaling van de factuur moet zijn voldaan voorafgaand aan de uitlevering van de fiets.

2: U besteld de fiets en de werkgever maakt het bedrag naar ons over.
U bestelt de fiets zelf bij Tweewielercentrum De Drait en de factuur zetten wij op naam van uw werkgever. Zodra uw werkgever de factuur heeft overgemaakt, krijgt u een bericht wanneer u uw fiets kunt afhalen. De levering van uw fiets duurt langer wanneer de betaling via uw werkgever loopt. Het is van belang dat de betaling van de factuur moet zijn voldaan voorafgaand aan de uitlevering van de fiets.

3: Zelf bestellen en betaling via NFP, BFN of FiscFree laten lopen. 
Tweewielercentrum De Drait is aangesloten bij Nationale Fiets Projecten (NFP), FiscFree en Bedrijfsfietsen Nederland (BFN). U bestelt de fiets bij ons en geeft aan via welke bemiddelaar de betaling verloopt. Wij reserveren dan de fiets. Vervolgens vult u bij NFP, FiscFree of BFN de Code Fietskaart in. Wij ontvangen dan automatisch een goedkeuringsformulier. Na goedkeuring nemen wij contact met u op om de fiets af te leveren.